Serveis

Pròtesi dental

La finalitat que tenen és la de rehabilitar la zona on falti la dent i reemplaçar-los mitjançant aparells a mesura. Les pròtesis poden ser tant removibles com fixes.

La diferència entre l'una i l'altra seria que les removibles són susceptibles de ser retirades pel propi pacient per tornar a fixar la pròtesi, netejar-la o fins i tot relaxar la zona on es troba la pròtesi. Mentre que d'altra banda la fixa queda subjecta a la nostra boca permanentment, unida a les dents romanents. Serveixen per retornar la pèrdua o disminució de la funció de mastegar, la fonètica i finalment limitar el defecte estètic que causa l'absència d'un o més dents.
  • Quan has de raspallar-te les dents?
    L'ideal és raspallar-se les dents després de cada menjar (desdejuni, esmorzar i sopar). És imprescindible fer-ho a fons almenys una vegada al dia. La producció de saliva i els moviments linguals contribueixen a remoure la placa bacteriana de les superfícies bucals durant la vigília.

  • És necessari un manteniment?
    Si és molt important la neteja d'aquestes, després de cada menjar amb la finalitat d'evitar aparició de càries en les dents en els quals van suportades i d'infeccions en la mucosa per fongs. Per a això existeixen diversos materials específics: pastes, pastilles, gels, entre uns altres.

  • Com pots eliminar la placa bacteriana?
    En la llengua s'acumulen gran quantitat de bacteris, per netejar-la podem fregar-la amb suavitat cap a davant usant el raspall de dents o bé usar un netejador lingual. Neteja interdental: la neteja dels espais entre dents.

Casos clínics

+Cas clínic: Reconstrucció i fundes per Doctor Jordi Clos

Promocions

Vine acompanyat i et regalem una higiene dental

Gratis*

Consultar condiciones en el centro

Conseguir oferta

Només vàlid per a primeres visites

Descompte del 20% per a persones majors de 60 anys en tractaments d'Odontologia Conservadora i Pròtesis

20%*

Consultar condiciones en el centro

Conseguir oferta

Vàlid de de l'1 de Desembre fins el 30 de Juny

Troba els millors preus i informa't de la nostra promoció en carilles Lumineers.

58.33€/mes*

Consultar condiciones en el centro

Conseguir oferta

Vàlid de de l'1 de Desembre fins al 30 de Setembre