Serveis

Periodòncia

La periodòncia és una especialitat mèdic-quirúrgica odontològica que estudia la prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties i condicions que afecten els teixits que donen suport als òrgans dentaris (geniva, lligament periodontal, ciment radicular i os alveolar) i als substituts implantats, per al manteniment de la salut, funció i estètica de les dents i els seus teixits adjacents. La periodontologia és l'especialitat contemporània que emergeix de l'odontologia per sustentar l'estudi d'evidència científica sobre l'estat del periodonto sa i malalt. En les periodontitis el diagnòstic es basa en un estudi periodontal clínic i radiològic. L'estudi clínic anomenat periodontograma inclou el sondeig periodontal que consisteix a mesurar la profunditat de les borses periodontals. El tractament de la periodontitis consisteix les següents fases:

  • 1) Fase higiènica: dirigida a eliminar mecànicament els bacteris de les borses periodontales mitjançant instruments ultrasònics i manuals.

  • 2) Fase correctiva o quirúrgica: orientada a la preservació a llarg termini del periodonto i la millora estètica.

  • 3) Fase de manteniment periodontal: Una vegada la malaltia està controlada es realitza periòdicament, cada 3 o 6 mesos, un manteniment periodontal.

Promocions

Descompte per començar tractament en dissabte.

20 al 25%*

Consultar condiciones en el centro

Conseguir oferta

Vàlid de de l'1 de d'Agost fins el 30 de Setembre.

Implants dentals per 99€ al més

99€/mes*

Consultar condiciones en el centro

Conseguir oferta

Vàlid de de l'1 de Desembre fins el 30 de Juny

Vine acompanyat i et regalem una higiene dental

Gratis*

Consultar condiciones en el centro

Conseguir oferta

Només vàlid per a primeres visites