L'ortodòncia és una especialitat dins de l'odontologia que basa el seu tractament en la col·locació de les dents de manera correcta, les alteracions de la boca i mandíbula així com, les formes de les arcades dentaries per a la perfecta masticació i que d'aquesta manera, es produeixi un ordre entre la boca i la cara, tant per al benestar de salut de la persona com per a un fi purament estètica.

Les dents en mala posició i els que no mosseguen correctament uns contra un altre són difícils de mantenir nets, corren riscos de pèrdua precoç a causa de càries i malalties periodontals, i ocasionen una tensió extra sobre els músculs de la masticació que pot generar maldecaps, síndrome d’ATM i dolors varis en coll, espatlles i esquena. A més, les dents girades o posicionades incorrectament desmereixen el nostre aspecte. Els tractaments d’ortodòncia tenen l'avantatge de proporcionar-nos una boca sana, un somriure d'aspecte agradable i dents amb majors possibilitats de durar tota la vida.
  • Ortopèdia: ​Està dirigida als nens amb dentició mixta, per corregir problemes de paladar o mandibular i així facilitar o evitar un posterior tractament d'ortodòncia.

  • Tractament d'Ortodòncia amb Braquets Metàl·lics: Està dirigida als nens amb dentició mixta, per corregir problemes de paladar o mandibular i així facilitar o evitar un posterior tractament d'ortodòncia.

  • Tractament d'Ortodòncia amb Braquets estètics: Per millorar el teu somriure però sense canviar la teva estètica dental.

  • Tractament d'Ortodòncia Invisible “Invisalign”: Aparatologia transparent que et permet modificar les teves dents amb un acabat igual al dels braquets però amb la comoditat de poder-los llevar per menjar, raspallar-te, o esdeveniments.

  • Tractaments d'Ortodòncia amb Braquets autolligat “Damon”: Braquets de baixa fricció, que milloren l'estètica dental en l'acabat, t'estalvien temps de tractament i temps en la consulta, milloren el raspallat, eviten extraccions en un percentatge elevat dels casos. Ara també estètics.

Casos clínics

+Cas clínic: Ortodòncia amb brackets per equip Dental Sant Jordi

Promocions

Implants dentals per 99€ al més

99€/mes*

Consultar condiciones en el centro

Conseguir oferta

Vàlid de de l'1 de Desembre fins el 30 de Juny

Descobreix la nostra promoció per a persones de 25 a 35 anys.

133€/mes*

Consultar condiciones en el centro

Conseguir oferta

Vàlid de de l'1 de Desembre fins el 30 de Juny

Descompte del 20% per a persones majors de 60 anys en tractaments d'Odontologia Conservadora i Pròtesis

20%*

Consultar condiciones en el centro

Conseguir oferta

Vàlid de de l'1 de Desembre fins el 30 de Juny