Els implants són elements metàl·lics que s'allotgen quirúrgicament en els ossos maxil·lars, a la zona inferior de les genives. Una vegada col·locats en el lloc indicat, el dentista pot col·locar sobre ells les corones o ponts fixos que substituiran a les peces dentaries perdudes.

Si ha transcorregut molt temps des que el pacient ha perdut la seva dent o molar, l'os sofreix un procés de reabsorció (es perd). En general en aquests casos, el pacient no compta amb suficient os romanent, per la qual cosa s'hauran d'aplicar tècniques accessòries, per poder introduir posteriorment l'implant dental a la zona a tractar. No tots els materials presenten la mateixa qualitat ni les mateixes prestacions, i bona prova d'això es veu reflectit en el preu del tractament. Primer de tot, s'ha d'informar bé abans de contractar qualsevol servei, sobretot si el preu és massa econòmic, pregunti-li al seu dentista els materials i tècniques que el seu tractament necessita. Un bon professional utilitzarà la millor tecnologia i el tractament adequat i no tindrà dubtes a l'hora de respondre totes les preguntes.
  • Implant dental unitari: La col·locació d'un implant unitari és la millor opció per a aquelles persones que han perdut una peça dental, ja que així no danyem les peces adjacents amb la col·locació d'un pont dental.

  • Pont sobre implants: Aquesta opció és per a aquelles persones que han sofert la pèrdua de més d'una peça dental. D'aquesta manera no ens fa falta la col·locació d'un implant per cada peça absent , sinó que podem posar un nombre menor de peces per posteriorment col·locar un pont sobre elles.

  • Pròtesi dental sobre implants: En cas d'absència de peces dentals pròpies, es poden col·locar uns implants que ens serveixin de suport per a una pròtesi fixa o removible segons sigui el cas.

  • Pròtesi dental fixa: La Pròtesi fixa està suportada sobre les pròpies dents naturals, habitualment conegut com a corona unitària o pont dental. Proporciona una sensació de comoditat i al mateix temps una masticació, parla i estètica natural.

  • Pròtesi dental removible: Aquest tipus de pròtesi ens permet restaurar les zones edéntulas ( absència de peces dentals) amb una pròtesi ja sigui completa o parcial, que el propi pacient es pot treure i posar.
+Preguntes freqüents

Promocions

Descompte per començar tractament en dissabte.

20 al 25%*

Consultar condiciones en el centro

Conseguir oferta

Vàlid de de l'1 de d'Agost fins el 30 de Setembre.

Troba els millors preus i informa't de la nostra promoció en carilles Lumineers.

58.33€/mes*

Consultar condiciones en el centro

Conseguir oferta

Vàlid de de l'1 de Desembre fins al 30 de Setembre

Implants dentals per 99€ al més

99€/mes*

Consultar condiciones en el centro

Conseguir oferta

Vàlid de de l'1 de Desembre fins el 30 de Juny