Serveis

Estètica dental

Engloba tot allò que tingui que veure amb la nostra bellesa de les dents, la seva estètica o el mateix embelliment dels mateixos, en les seves diferents possibilitats i formes.
La reconstrucció de peçes amb corones de zirconi, carilles de porcelana, implantologia avançada o blanquejament per a les teves dents. Aquests son alguns dels possibles tractaments que ofereix la clínica dental Barcelona Sant Jordi per a la realització d'aquesta especialitat.

Les alteracions en la nostra apariència estètica ens provoquen inseguritats i l'estètica dental prevé aquests problemes cotidians, al centre dental Barcelona Sant Jordi.
 • Tractaments d'higiene i profilaxi.
 • Tractaments amb tècniques de microabrasió de l'esmalt.
 • Contornejat estètic.
 • Tractaments amb tècnics de blanquejament.
 • Tractaments restauradors.
 • Tractaments ortodòncis.
 • Tractaments periodentals.
Aquests tractaments són senzills, indolors i es poden realitzar en una sola sessió sense necessitat de desgastar les dents aconseguint resultats 100% efectius.
 • Luminiers: són unes fines làmines de porcellana, similars a les carilles dentals, que es col·loquen cobrint tota la superfície exterior de les dents i que amb prou feines necessiten preparació de la peça dental, per la qual cosa no va afecta ni a la salut de les dents ni a la seva estructura. Un gran avantatge d'aquest tractament és que té la característica de ser reversible pel que l'usuari pot retirar-les quan ho desitgi.

 • Carilles de Porcellana: Les carilles de porcellana són un tipus de carilles estètiques, que mitjançant un previ estudi que consisteix a reproduir de forma artesanal el tractament ideal previst, s'adhereixen a la part anterior de la dent. Són més forts i resistents que les carilles de composite.

 • Carilles de Composite: Les carilles de composite són un tractament mitjançant el qual es realitza manualment la col·locació de capes de resina compostes canviant la forma i el disseny de la pròpia dent.

 • Blanquejament Dental LED: El blanquejament dental és el procés mitjançant el qual aconseguim reduir diversos tons el color original de les peces dentals. Als nostres centres disposem de la més avançada tecnologia en blanquejament dental amb el nostre llum Led, que aconsegueix uns excel·lents resultats.

Casos clínics

+Cas clínic: Blanquejament dental per Doctor Hidalgo

Promocions

Informa't sobre el nostre servei en odontologia amb els brackets metàlics d'alta gamma Damon.

Consultar preu*

Consultar condiciones en el centro

Conseguir oferta

Vàlid de de l'1 de Desembre fins al 30 de Juny

Implants dentals per 99€ al més

99€/mes*

Consultar condiciones en el centro

Conseguir oferta

Vàlid de de l'1 de Desembre fins el 30 de Juny

Vine acompanyat i et regalem una higiene dental

Gratis*

Consultar condiciones en el centro

Conseguir oferta

Només vàlid per a primeres visites